شرایط نگهداری باطری لپ تاپ

در این مطلب بهترین شرایط نگهداری باطری لپ تاپ رو به شما عزیزان توضیح میدهیم
لطفا” در ابتدا شارژ باطری را تا 3% خالی کنید و بعد، آن را کاملا” شارژ نمائید.(برای بار اول حدود 8 ساعت شارژ شود)
شارژ باطری نباید هیچ زمانی کمتر از 3% خالی شود. خالی­ کردن شارژ باطری تا 0% ممنوع می­ باشد و اگر این کار انجام گردد باطری به سادگی خراب و یا عمر آن کم می­ شود.
اگر باطری برای 2 روز متمادی در حال شارژ شدن است، لطفا” شارژ باطری را یکبار خالی و مجددا” شارژ نمایید.
حتما” توجه فرمایید قبل از انبارکردن باطری، آن را بیشتر از 50% شارژ نمایید.(شارژ کمتر از 50% می­تواند باعث خرابی باطری شود.)
بهترین شرایط برای استفاده از باطری، خالی­ کردن شارژ آن تا 3% و مجدد شارژ نمودن آن حداقل هفته­ ای یکبار است.
باطری باید ازگرما و ولتاژ بالا و دسترس کودکان دور باشد.


اگر باطری برای زمان زیادی استفاده شده(بیش از 2 سال) باطری باید تعویض شود تا از احتمالات مترقبه جلوگیری شود.
هنگامیکه باطری جدید تهیه می­ کنید و باطری توانایی شارژ شدن ندارد، ممکن است مشکل شما از آداپتور باشد(مخصوصا” در لپ تاپ های DELL ) در این مورد به متخصص مربوط مراجعه فرمائید.
زمان کلی استفاده از شارژ باطری ارتباط مستقیم به نوع سخت افزار نوت بوک و طراحی آن دارد.
نکات مهم :

هرگز باطری در حال استفاده یا شارژ شدن را از دستگاه خارج نکنید.

وقتی شارژ باطری در حال اتمام هست هرگز کمتر از 3% خالی نشود.

لورم ایپسوم ( به انگلیسی lorem ipsum ) متنی است بی مفهوم که تشکیل شده از کلمات معنی دار یا بی معنی کنار هم. کاربر با دیدن متن لورم ایپسوم تصور میکند متنی که در صفحه مشاهده میکند این متن واقعی و مربوط به توضیحات صفحه مورد نظر است واقعی است. حالا سوال اینجاست که این متن ” لورم ایپسوم ” به چه دردی میخورد و اساسا برای چه منظور و هدفی ساخته شده است؟ پیش از بوجود آمدن لورم ایپسوم ، طراحان وب سایت در پروژه های وب سایت و طراحان کرافیک در پروژه های طراحی کاتولوگ ، بروشور ، پوستر و … همواره با این مشکل مواجه بودند که صفحات پروژه خود را پیش از آنکه متن اصلی توسط کارفرما ارائه گردد و در صفحه مورد نظر قرار گیرد چگونه پر کنند؟؟ اکثر طراحان با نوشتن یک جمله مانند “این یک متن نمونه است” ویا “توضیحات در این بخش قرار خواهند گرفت” و کپی آن به تعداد زیاد یک یا چند پاراگراف متن میساختند که تمامی متن ها و کلمات ، جملات و پاراگراف ها تکراری بود و از این رو منظره خوبی برای بیننده نداشت و ضمنا به هیچ وجه واقعی به نظر نمیرسید تا بتواند شکل و شمایل تمام شده پروژه را نشان دهد. از این رو متنی ساخته شد که با دو کلمه lorem ipsum ( به فارسی : لورم ایپسوم ) آغاز میشد وبا همین نام در بین طراحان وب و گرافیک شناخته و به سرعت محبوب شد. وب سایت های سازنده لورم ایپسوم میتوانند هر تعداد کلمه و پاراگراف که بخواهید به صوورت تکراری یا غیر تکراری برایتان بسازند و تحویلتان بدهند تا از آنها در پروژه هایتان استفاده کنید. وب سایت ipsum.ir ( لورم ایپسوم فارسی) متن های لورم ایپسوم را به زبان فارسی و علاوه بر زبان فارسی به انگلیسی ، عربی ، ترکی استانبولی و … برایتان میسازد. زبان های دیگر نیز رفته رفته به بانک اطلاعاتی لورم ایسپوم فارسی اضافه خواهند شد.

  نظرات